Kan dit barn selv binde sine snørebånd?

19. maj - 2015  - skrevet af Growingfeet

Lige nu starter rigtig mange børn i skole, og skal bl.a. lære at klare sig selv i langt højere grad, end de har været vant til i børnehaven. Et vigtigt skridt i at blive selvhjulpen, er at lære at binde sine snørebånd. Det kan selvfølgelig løses med at give dit barn velcrosko på, men det at kunne binde sine egne sko er og bliver et vigtigt skridt i at blive stor og kunne klare sig selv.

Derfor sætter vi på GrowingFeet nu fokus på at lære børn at binde snørebånd. Vi har udviklet en Snørebåndsguide, som skal gøre det sjovere for børnene at lære at binde snørebånd.

Snørebåndsguiden inspirerer børnene ved hjælp af små kaninremser til hvordan snørebåndene skal bindes, og når de trænger til en pause kan skoen farvelægges i deres yndlingsfarver. Vi vil rigtig gerne have at det bliver en hyggelig stund for både forældre og børn, og børnene bliver så stolte, når de selv kan binde deres egne sko.

Få en gratis Snørebåndsguide (find den i kurven) når du bestiller sko i shoppen. Gå til shoppen her.

 


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk