U-D-S-A-L-G – Spar op til 50%

13. juni - 2013  - skrevet af Growingfeet

Så er Sommerudsalget igang, og du kan finde fantastiske tilbud på tusindvis af aktuelle sko og sandaler.

Vi håber, du kan finde noget, du kan lide :-)

GÅ TIL SOMMERUDSALG HÉR >>

 

 

 


Bookmark and Share

2 kommentarer til “U-D-S-A-L-G – Spar op til 50%”

 1. S Madsen siger:

  Hej jeg er super glad for jeres side, og syntes også det er fint med pige/drenge søge funktionen da jeg ved at mange bruger den.
  Men jeg kan ikke lade være med at blive irriteret når jeg læser teksten på feks disse sko http://www.growingfeet.dk/shop/bundgaard-begyndersko-48016p.html
  Den tekst ville måske også få pige mødre til at genoverveje deres køb, hvis det var dem der var på vej i kurven …For hvem har lyst til deres barn bliver kaldt det modsatte køn?
  Jeg syntes skoene er fede i både blå og grønne, og at farven på ingen måde er mere drenget end piget…. (og syntes det er FORFÆRDELIGT når børn udelukker andre børn grundet pige/drengefarver)

  Mine piger er heldigvis stærke nok til at jeg tør iklæde dem “drenge” sko. Men jeg er da super ked af at i som butik er med til at fremelske kasserne for hvad “rigtige” piger og drenge bør ha på.

  • Growingfeet siger:

   Tak for dit input:-) Jeg er grundlæggende enig med dig i, at vi ikke skal gøre os til dommer for, hvad der er rigtigt eller forkert i forhold til piger og drenge. Og jeg synes det er stærkt, at du køber det, du synes er fedt uanset farve til dine piger. Det er dog sådan, at når jeg køber ind hos samtlige leverandører, så er kollektionerne meget opdelte i hhv. drenge og piger, og vi oplever mange kunder, der gerne vil vide om skoene er kategoriseret som en drengesko eller en pigesko, så jeg har faktisk aldrig tænkt at vi kunne genere nogle ved at skrive, det vi gør i dag. Jeg kan ikke love dig, at vi fremover ikke vil kategorisere skoene i dreng og pige, men jeg tager dit input til efterretning, og så må vi overveje om vi kan bløde det lidt op, så det måske ikke bliver helt så “kasseopdelt”. Endnu engang tak for dit input, som jeg sætter stor pris på.


Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk