Angulus – kvalitet fra begyndelsen

24. maj - 2013  - skrevet af Growingfeet

Angulus har lavet sko siden 1904. Derfor er det et traditionsrigt mærke, der helt fra starten af har haft en mission om at du skal have det bedste til dine fødder, fordi de skal bære dig gennem hele dit liv.

Angulus er nok allermest kendt for den naturformede læst, der blev udviklet i 1928. Det er den samme læst, der benyttes på både børnesko og damesko den dag i dag, og som er helt unik for Angulus.

Når Angulus producerer sko, foregår det på fabrikker i Portugal, som de har haft et livslangt samarbejde med. Vi håber med denne billedrapportage at give dig et billede af, hvordan skoproduktionen foregår i virkeligheden. Som du kan se foregår en stor del af skoproduktionen stadigvæk ved håndkraft, af folk der har arbejdet med sko hele deres liv.

Marianne Britt, der er designer hos Angulus, arbejder tæt sammen med fabrikkerne i Portugal, når det gælder udvikling af nye designs og ikke mindst valg af materialer. Angulus sko produceres altid af naturlige materialer som kalveskind, uld eller rågummi. Men der eksperimenteres konstant med udvikling af nye sæsonfarver og nye skindtyper, som kombineres med de klassiske læster, så Angulus hele tiden er et skridt foran.

Angulus har gennem de sidste år modtaget flere priser for deres børnesko. I Danmark har de både i 2011 og 2012 vundet Børn i Byen prisen i kategorien Bedste Børneskomærke, kåret af forbrugerne. I England blev det i 2012 til en flot anerkendelse, da de vandt Junior Design Award 2012 for Best Footwear.Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk