Crocs inde og ude

29. august - 2013  - skrevet af Growingfeet

SPØRGSMÅL:
Kære Rikke
Jeg har en søn på 6 år, der netop er startet i skole. Efter skole går han i SFO. Her skal børnene, når de er indendørs, have hjemmesko på. Jeg overvejer at købe et par Crocs til ham som hjemmesko, men jeg er i tvivl, om de er ok at bruge flere timer hver dag indendørs?

Med venlig hilsen
Malene


SVAR:
Kære Malene
Crocs er blevet meget populære de sidste ca 10 år. De farverige gummitræsko bruges hyppigt af børn i institutioner, da de er lydløse, men også af hospitalspersonale, da de er rigtig gode at gå og stå længe i, samt hygiejniske, da de kan vaskes med vand og sæbe.
Til børn vil jeg anbefale dem, også som indesko til fx SFO, da de ikke vejer ret meget (mindre end 170 gram), har fast hælkappe samt er skridsikre. Derudover former de sig efter fødderne. Vær opmærksom på – som ved valg af alle sko til børn – at skoen skal passe til barnets fod og sidde godt fast.

Med venlig hilsen
Rikke


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk