Nike Free til en 2-årig?

18. juni - 2014  - skrevet af Growingfeet

SPØRGSMÅL:
Kære Rikke
Jeg har et spørgsmål til jeres flotte Nike Free sneakers. Ideen med modellen Free er jo, at den skal være meget let og “fri”, så det næsten føles som om, at man ikke har sko på! Derfor antager jeg, at der heller ikke er meget støtte i skoene. Hvordan stemmer det overens med små børnefødder – har selv en datter på 2 år – som jo netop siges at skulle have støtte, da de går så ujævnt endnu med fødderne, og deres led er meget bløde? Min søn på 5 har fået et par Hummel Crosslite, der jo også er lette, dem elsker han, men jeg har med vilje undgået lignende modeller til min datter. Men måske bekymrer jeg mig unødigt? På forhånd tak for dit svar!

Venlig hilsen
Karen

 

SVAR:
Kære Karen
Det er rigtigt, at Nike Free er en super let og behagelig sko at have på. Samtidig er den heller ikke så varm som mange andre sneakers, så den er også god om sommeren. Sålen er blød og flexibel, hvilket er rigtig godt for alle børn. Nike Free er god til børn, dog bør den ikke være den primære sko hos de helt små børn, men suppleres af andre sko med god støtte, fx en lædersko med fast hælkappe, hvilken giver en rigtig god støtte til de mindstes fødder. Det er vigtigt hos de små børn, at de har fodtøj på, der sidder godt til, gerne med snørrebånd eller velcrobånd, så den kan justeres, så den passer lige præcis til dit barns fødder.

Vær opmærksom på at Nike Free sidder godt fast om dit barns fod for at give den mest optimale støtte. Der bør ikke være mere en 1 cm voksetillæg – dette for at sikre at foden ikke glider frem og tilbage i skoen ved gang.

Mange hilsener
Rikke


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk