Smalle, brede eller helt normale..

15. april - 2013  - skrevet af Growingfeet

SPØRGSMÅL:

Hej Rikke.
Hvordan ved man om ens baby/barn har brede eller smalle fødder? Findes mål for dette. Jeg er i tvivl, om jeg skal vælge brede eller smalle modeller?

Med venlig hilsen
Line


SVAR:

Hej Line!
Det er et meget relevant spørgsmål, som mange andre helt sikkert også sidder med. Desværre findes der ikke et entydigt svar. Sko produceres nemlig ikke ud fra en bestemt bredde, men ud fra et vidde mål, som svarer til et omkreds af foden, og det er en lidt mere kompleks størrelse, som ikke rigtig giver mening at bruge, når man køber sko.

Hvis du ikke har købt sko til din baby før, kan det selvfølgelig være svært at vide om dit barn har brede, smalle eller normale fødder. Som regel kan du kigge på, hvordan dit barn er generelt, har du et spinkelt barn, en baby der er godt i stand, eller har du et barn, der er mere gennemsnitlig. Som oftest er foden ikke meget anderledes end resten af kroppen. Men du kan også bruge dig selv og barnets far som målestok, hvis I har brede/smalle fødder, så ligner dit barn som oftest en af jer.

Hvis du fortsat er i tvivl, kan det være en idé at få foden vurderet i en skobutik, eller du er velkommen til at sende et par billeder til vores kundeservice på kundeservice@growingfeet.dk, så kan vi kan give vores bud på det.

Med venlig hilsen
Rikke


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk