Aigle gummistøvler – se hvordan de laves

5. marts - 2013  - skrevet af Growingfeet

Aigle er et fransk heritage brand, der blev grundlagt i 1853 af amerikaneren Hiram Hutchinson. Navnet Aigle var en hyldest til den amerikanske ørn ”Bald Eagle”. Aigle har lige siden starten designet gummistøvler, som kan få mennesker til at føle sig frie og i pagt med naturen. Aigle gummistøvler håndlaves fortsat i Frankrig af det fineste naturgummi, og nu løfter Aigle sløret for hvordan deres gummistøvler produceres. Du kan se hele forløbet i denne film, du skal blot klikke på linket: Aigletine fabrication. 

Udover at være en kvalitetsgummistøvle er Aigle gummistøvler meget hot i modebilledet, fordi den lidt maskuline støvle giver et casual tvist til en smart city girl. De mest populære modeller hos Aigle er Aigle Chantebelle og Aigle Aigletine til kvinder og til mændene er det Landfast og Parcours.


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk