Derfor ELSKER vi Bundgaard

18. september - 2017  - skrevet af Growingfeet

Bundgaard har en særlig plads i vores hjerte, fordi mærket har været hos os i alle 10 år, og det allerførste par sko, vi solgte for 10 år siden var et par Bundgaard gummistøvler:-)

Bundgaard har produceret børnesko i mere end 100 år, og det har altid været et mål at lave børnesko der kan bruges i al slags vejr hele året rundt. Hos Bundgaard værdsætter de det traditionelle håndværk, som det er at lave sko, og bruger kun kvalitetsmaterialer i produktionen. Skoene er udviklet med optimal komfort og pasform, Bundgaard har udviklet egne såler, der er kendt for deres robusthed og evne til at stå fast på alle underlag, uanset om det er gummistøvler, sko eller vinterstøvler, du har brug for.

Vi er vilde med Bundgaards efterårskollektion 2017, der består af en masse klassiske gode modeller i flotte efterårsnuancer, som navy, brun, cognac, bordeaux og armygrøn.


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk