Derfor ELSKER vi Hummel

25. september - 2017  - skrevet af Growingfeet

Som dansker kan man ikke lade være med at være stolte af Hummel, vores danske sportsmærke, der bare gør det supergodt blandt alle de store internationale mærker. Vi elsker Hummel for deres fede sneakers til både piger og drenge, store og små, de smarte vinkler og de cool farver.

Men Hummel er ikke kun sneakers, om sommeren har de et stort udvalg af smarte og praktiske sportssandaler og om vinteren har Hummel et stort TEX program med vintersneakers og vinterstøvler, som er ligeså populære som deres klassiske sneakers.

 

Denne vinter er ingen undtagelse, her har Hummel endnu engang overgået sig selv, vi er vilde med de flotte Blizzard pigestøvler, de cool Splash mid vintersneakers i nubuck og den praktiske snestøvle Reflex Winterboot. De klassiske Stadil vintersneakers kommer i nye flotte farver og den nye Reflective Boot har en mart refleksoverflade, så hele støvlen lyser i mørket, en supereffekt, som vi er helt sikker på, at børnene vil elske.


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk