Fra Ko til Sko

4. maj - 2013  - skrevet af Growingfeet

KAVAT er et svensk skomærke med en fantastisk historie. Det hele startede for 4. generationer siden på en lille skofabrik i Kumla i Sverige. Helt fra starten har passion for sko og godt håndværk været drivkraften bag KAVAT, og det er det fortsat den dag i dag om end produktionen nu foregår i Bosnien.

KAVAT er som det første skomærke i Europa blevet certificeret med EU’s officielle miljømærke EU Ecolabel, og har derfor lov til at kalde deres sko økologiske. ”Vi låner jordens ressourcer af vores børn, deres børn og børnebørn” siger de hos KAVAT, og de tager dette ansvar meget alvorligt i alle processer fra råvarer, fremstilling, distribution og affaldshåndtering.

For dig som forbruger betyder det, at du kan vælge sko til dine børn med god samvittighed, da du ved at de er producereret uden skadelig effekt på naturen. KAVAT børnesko er kendetegnet ved lækkert design, meget høj kvalitet og så kommer de i et hav af glade farver.

GrowingFeet er den første webshop i Danmark, der tilbyder KAVAT børnesko, og det er vi meget stolte over.

I denne lille film kan du se hvordan KAVAT producerer sko med respekt for naturen og godt håndværk på en gang. Den er på svensk, men billederne taler for sig selv!
Youtube film: http://www.youtube.com/watch?v=DUfoepsMNyU&feature=plcp


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk