GrowingFeet.dk vinder E-handelsprisen 2015

3. juni - 2015  - skrevet af Growingfeet

Vi er meget glade og stolte, for torsdag d. 21. maj  2015 vandt GrowingFeet.dk E-handelsprisen 2015. Begrundelsen fra jury’en var følgende:

”Danmarks største børneskobutik Growingfeet har gennem solidt købmandskab, ekseptionel kundeservice og innovative løsninger, formået at vokse støt på et særdeles konkurrencepræget marked med store nationale og internationale spillere. Growingfeet er således en gazellevirksomhed i 2015.

Bag Growingsfeets succes ligger deres forståelse af kunderne, og at børnesko er et høj involveringsprodukt, der kræver kvalificerede råd og vejledning. At Growingfeet kan løse denne komplekse indkøbsadfærd beviser, at netbutikker sagtens kan give kvalificerede råd, og det gør Growingfeet til et seriøst alternativ til den traditionelle børneskosbutik både i Danmark og i udlandet.”

Vi kunne ikke have opnået dette uden dig og alle vores andre dejlige kunder, der har støttet os i alle de 8 år, vi har eksisteret. Det har gjort det muligt for os, at skabe en forretning med det største udvalg af børnesko på nettet. Derfor skal der lyde et stort TAK herfra. Vi glæder os til fortsat at kunne tilbyde dig en masse lækre børnesko og betjene dig i kundeservice.


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk