Havaianas – Verden bedste klipklapper

3. juni - 2013  - skrevet af Growingfeet

Havaianas er oprindelig inspireret af japanske Zori sandaler, der blev lavet af risstrå. Derfor har alle Havaianas det karakteristiske rismønster på sålerne.

De første Havaianas klipklapper så dagens lys i 1962, men det var først i 1998 i forbindelse med World Cup at den velkendte Brasil klipklap blev introduceret. Brasilianerne vandt ikke World Cup, men måtte trøste sig med at Havaianas vil være deres for altid!!

Siden har Havaianas introduceret den mere feminine Slim model, som er blevet meget populær hos kvinder og piger verden over.

Som en årlig happening modtager alle nominerede til den årlige Oscar uddeling eksklusive Havaianas modeller. Tanken er, at når stjernerne går i Havaianas klipklapper, så vil alle andre også ønske at gøre det, og det falder godt i tråd med deres slogan ”Havaianas – Everyone wears them”.

Hos GrowingFeet elsker vi Havaianas, når man nu ikke lige kan rejse til Brasilien, så må man iføre sig et lille stykke Brasilien på fødderne!


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk