Metallica – til store og små

29. august - 2013  - skrevet af Growingfeet

1. Pom D’Api antik sølv begynderstøvle  2. Bisgaard ballarina i sølvgrå glitter  3. Petit by Sofie Schnoor i sølv glimmer  4. Pretty Ballerina i multifarvet glimmer  5. Petit by Sofie Schnoor ballerina hjemmesko  6. Pom Pom støvlet i antik sølv  7. Petit by Sofie Schnoor sneaker i sølv glitter  8. Hunter gummistøvler i sort/guld glitter  9. Bisgaard tullesko i guld glitter  10. Angulus begynder tullesko i guld

Er der noget piger er vilde med, så er der alt med glimmer og glitter. Her på kontoret kan vi altså heller ikke stå for det, og det metalliske look er repræsenteret i alle afskygninger i vores AW13 udvalg. Antik sølv, guld glimmer, multifarvet glimmer, rosa glitter, guldstøv på gummistøvler og så selvfølgelig de mere traditionelle sølv, guld og bronze. Vi har linket ind til shoppen til nogen af vores favoritter (blandt mange..) fra bl.a. Angulus, Bisgaard, Hunter, Petit by Sofie Schnoor og Pom D’Api, og de er ikke til at stå for!


Bookmark and Share

Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk