NYT MÆRKE I SHOPPEN – MoonBoot: et af det tyvendeårhundredes vigtigste designobjekter

15. oktober - 2014  - skrevet af Growingfeet

MoonBooten blev tildelt prisen som et af det tyvendeårhundredes vigtigste designobjekter af Louvre Museet i Paris i år 2.000. MoonBootens karakteristiske form er også – som de fleste andre ikoniske designs – blevet kopieret og imiteret tusindvis af gange af både store og små modehuse verden over.

Historien om MoonBoots starter tilbage i 1969, da de første mennesker i historien landede på Månen. Blandt de der så med var italieneren Giancarlo Zanatta. Giancarlo blev så fascineret af månelandingen og astronauternes støvler, at han designede et par støvler, som han med det samme døbte Moon Boots. Siden da har Moon Boots været populære verden over og helt uundværlige på skiferien. Firmet bag MoonBoots producerer i dag også mange andre vinterstøvler under navnet Tecnica. Nedenfor ses nogle af de styles vi har valgt at føre i shoppen. Super lækre klassiske vinterstøvler fra Tecnica og så selvfølgelig de legendariske Moonboots i den normale brede facon men også en smallere model, der er meget populær blandt de lidt større børn. Se hele vores super flotte udvalg fra Tecnica/MoonBoots her. 

 

 


Bookmark and Share

2 kommentarer til “NYT MÆRKE I SHOPPEN – MoonBoot: et af det tyvendeårhundredes vigtigste designobjekter”

 1. jacob siger:

  Ja, de er da godt nok for seje!

  De ligner en blanding af en rumstøvle og en skistøvle!

  Hvor gode er de til almindeligt brug?

  • Growingfeet siger:

   Kære Jacob!
   De klassiske Moonboots er helt klart bedst egnet til sne og skiferie. De har dem meget brede trædefæade som gør dem velegnet til sne, og så kan de holder fødderne varme, men sålen er ikke særlig robust og bliver slidt hvis man bruger dem på astfalt eller fliser. Derimod laver Moonboots også mere almindelig vinterstøvler, der er velegnet til dansk vinter, de minder meget om dem, men knap så meget “Rumstøvle” over dem.

   Med venlig hilsen
   GrowingFeet


Skriv en kommentar

Velkommen til GrowingFeets Blog & Brevkasse

Her kan du få inspiration til mode og tendenser inden for børnesko, få vores bud på sæsonens favoritter, komme helt tæt på mærkerne og få gode råd om skopleje og ikke mindst sunde børnefødder.
I vores brevkasse kan du stille spørgsmål om dine børns fødder til vores sundhedsplejerske Rikke.

God fornøjelse,
Signe
Grundlægger af GrowingFeet.dk